Helene Ahlson

Kategorier
Läs mer

DET GÅR BRA NU!

juli 7, 2017

Japp, för första gången på ganska länge så känner jag att jag har ett bra flyt i min diet och tävlingssäsong just nu. Som dessutom hållit i sig ett par veckor nu.

Sedan jag landade hemma från tävlingen i Marbella så har kroppen också ”landat” och börja hitta sitt rätta jag mer och mer.
Vad det beror på ska jag inte ägna detta inlägg åt men jag har mina teorier och om jag har rätt så känns det som jag har funnit min plan om hur jag ska fortsätta min diet fram till kommande tävlingar den här säsongen.

Nästkommande tävling blir, som sagt den 12e augusti i USA: San Antonio Extravaganza som är en relativt stor tävling där både proffs och amatörer tävlar. Det ska verkligen bli superskoj att åka dit då jag har en av mina bättre vänner från USA som också ska tävla i en av proffsklasserna där. 🙂

Sitter just nu och läser hur bedömningen går till för Figure inom NPC, även om jag tävlat ett par gånger tidigare i USA så skadar det aldrig att uppdatera sig ifall ändringar i regelverket sker. Det skiljer sig ju lite i till exempel poseringen mellan oss och USA, vilket är en fördel om man är medveten om när man väl kommer dit. Då undviker man onödig stress som lätt kan skapas ifall det dyker upp överraskningar som man annars förmodligen inte haft koll på. Sedan vill man ju givetvis även ge sig själv de absolut bästa förutsättningarna för att tävla på samma villkor som övriga atleter på den tävlingen.

Inga stora skillnader dock som det verkar, lite mer bara hur ordningen på de olika ronderna går till samt hur de står i själva poserna.

 

Så 5veckor kvar till nästa tävling då…

Efter tävlingen i San Antonio så kommer jag förmodligen åka vidare till Dallas och vårt ställe …destination för en hel vecka full av inspirerande workshops, seminarier, träning med proffs etc. Jag kommer mest troligt vara en del av detta och hålla i något själv under denna vecka. Så fort jag vet mer om detta så kommer jag lägga ut info om det, för jag TROR att denna eventvecka även kommer bli tillgänglig för er skandinaver att medverka på. 😉

Efter USA-trippen så hinner jag landa hemma i Sverige i ca 7-10 dagar innan jag beger mig igen och då vidare till Playitas och vår, i raden, 11e Fitnessvecka! Denna resa är SÅ himla rolig och fullmatad av träning, sol och glada träningsdårar så man kan inte annat än att bara LÄNGTA till avresedatumet varje år!

Har ni inte något inplanerat mellan 29/8-5/9 så ta på allvar en titt på följande länk och överväg att haka på:

http://www.apollo.se/resor/traningsresor/playitas/playitas-kalender/fitnessveckan

Vet att platserna nu börjar ta slut, så det gäller att vara snabb i så fall!

 

Sol, bad, värme, grym träning, skönt häng med sköna människor, grillkvällar… vad mer kan man önska sig en sommar som denna?

Jo! Det här såklart:

Tack NJIE för att ni sätter pricken över i’t på min tillvaro.

<3

 

Lägg gärna dina kommentarer till detta blogginlägg på mitt Instagram inlägg som hör till detta blogginlägg.

IG: @heleneice @heleneice_video