Helene Ahlson

Kategorier
Läs mer

Ansökan till Team Forever Fit by Better Bodies 2018 är nu öppen!

oktober 26, 2017

 

GRUNDTANKEN:
Grundtanken med Team Forever Fit by Better Bodies (TFFBB) är att detta ska stå som ett utvecklingsteam för Team Better Bodies (BB).
De som kommer tävla för TFFBB kommer vara atleter som vi ser besitter en stor potential att i framtiden kunna ta en plats i Team Better Bodies.
Att vara en atlet i TFFBB innebär ett förmånligt sponsorkontrakt med Better Bodies, vilket då även förväntas att man inte har några andra konkurrerande sponsorer när man kliver in som atlet för TFFBB.

Vi har även samarbete med en del andra sponsorer inom branschen som bland annat NJIE.

FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
De som förväntas av atleten, förutom ambitionen om att tävla år 2018, är bland annat att framgångsrikt marknadsföra sig själv, Sponsorer & Teamet via blogg, hemsida, Facebook, Instagram, intervjuer och andra sätt inom sociala media och i det verkliga livet på ett föredömligt & engagerat sätt.
Man ska även ”leva” Better Bodies Lifestyle, vilket innebär att Better Bodies kläder är det självklara valet i alla sammanhang som kan förknippas med branschen, detsamma gäller även övriga av teamets sponsorer.

Ett gott ”sportsmanship”, teamkänsla och dopingfri idrott känns för oss som en självklarhet.
Vilken gren du har för avsikt att tävla i är av mindre vikt och teamet är öppet för både tjejer och killar.


KOSTNAD:
Det kostar inget att gå med i Teamet. Men du står själv för utgifter som tex. tävlingslicens, tävlingsavgifter, resor/boende i samband med tävling samt om du önskar anlita oss coacher för vår hjälp och dylikt. Önskvärt för 2018 året är att du har en egen coach med dig in i kommande tävlingssäsong, meddela oss gärna om så är fallet samt vem du har som tilltänkt coach i din ansökan.

ANSÖKAN:
Du ansöker till teamet genom att maila information om dig själv, din bakgrund & dina framtidsplaner gällande tävlingar, träning, jobb & annat som kan vara relevant för oss att veta tillsammans med bilder på dig själv (helkropp + porträtt). Berätta hur du lever och varför just du skulle passa som en av våra atleter i Teamet.

Ge även exempel på hur ett samarbete med Team Forever Fit by Better Bodies skulle gynna båda parter och ge exempel på hur du använder sociala medier och hur du genom detta kan promota TFFBB samt dess sponsorer. Viktigt är dock att du är realistiskt och inte pratar ”drömmar & fantasier”.

Maila din ansökan tillsammans med foton till: helene@foreverfitsweden.com senast den 26/11 2017.
Märk mailet med Ansökan Team Forever Fit By Better Bodies 2018.

OBS!

Respektera sista ansökningsdatumet!

SVAR PÅ ANSÖKAN:
Detta får ni senast 24/12 2017.
Vänligen respektera detta, alla kommer få ett svar. 🙂