Helene Ahlson

Kategorier
Läs mer

ATT SÄTTA NYA MÅL…

februari 8, 2018

Efter en lång tävlingssäsong så är det ganska lätt att man känner sig lite tom och nästan ”lost”.

Vad ska man göra nu? Vad ska man nu ha för mål med träningen? Vad ska man göra av alla dessa timmar man spenderat på planering, matlagning, extra tid i gymmet för cardio poseringsträning, rörlighetsträning etc?

Det är lätt hänt att man tappar en viss del av motivationen en stund efter avslutade tävlingar. Man har lixom inte det där målet att fokusera på längre, det som alltid drivit en framåt hur tufft det än varit, hur tråkig och ensidig kosten kanske varit eller hur jobbigt det må ha varit att gå upp tidiga morna för att köra sin extra träning.

Att ha ett mål är en väldigt stor del av att man faktiskt kan tycka att tuffa, utmanande och kanske t.o.m. ibland slitsamma saker kan vara det bästa som finns just då. 😀
Som jag nämnt tidigare så är jag en person som drivs av målsättningar och ffa utmaningar. Jag vill utvecklas och höja ribban för mig själv för varje nytt mål jag tar mig an. Det spelar ingen roll om det handlar om mina tävlingar inom Bodyfitness, mitt jobb eller privata saker. Jag vill se, uppleva och LÄRA mig så mycket som möjligt i livet! 🙂

Så… hur tänker jag nu då efter förra årets tävlingssäsong? Frågan har kommit upp ett antal gånger från er där ute och nu ännu oftare när det nya året med alla dess tävlingar etc drar igång.
Jag har just nu inga nya tävlingsplaner på G. Ska jag vara helt ärlig så är jag faktiskt ganska nöjd efter allt man gjort hittills under de 12 åren som man tävlat. Jag har tävlat i Sverige, Europa och USA. Lyckats placera mig i toppen majoriteten av tävlingarna och alltid haft galet roligt samtidigt!
Jag känner personligen att jag inte har så mycket mer att bevisa för mig själv när det gäller Bodyfitness/Figure, men jag känner samtidigt att jag inte kan lova att jag ALDRIG kommer kliva upp där på scen igen.

Men just nu har jag en del andra projekt och målsättningar på G, både företagsmässigt och som ”profil”, vilka känns nog så utmanande och roliga för att det ska räcka för en stund framöver.

 

Ett projekt som jag precis har dragit igång är mitt 10v-projekt ”Från önskan till verklighet!” där jag hjälper ett gäng goingar att förändra sin livsstil till det bättre.
Att få in fysisk aktivitet/träning och en hälsosam kosthållning som en daglig och naturlig basis, att hjälpa dem att hitta nya vanor som består även efter att dessa 10 veckor är över.
Deras målsättningar är olika men ändå lika på vissa håll, vilket gör att jag får utmanas och verkligen individanpassa ALLT och möta varje enskild individ just där de befinner sig idag.
Det är detta som är så fantastiskt med mitt jobb, jag jobbar inte BARA med fitnessfolk eller extremt vältränade människor. Nej, variationen av personligheter, mål och förutsättningar hos de jag möter gör att jag själv aldrig stannar upp i min utveckling och mitt kunskapssökande! 😉

 

Jag får dagligen mail och förfrågningar om jag kan ta in nya klienter, fysiskt och online vilket jag blir jätteglad över. Men tyvärr har man bara 24 timmar på ett dygn och hur mycket jag än skulle vilja så är det svårt att ta emot fler kunder när det är helt fullt.

Men oavsett vad så är mitt tips till er, som ändå vill ställa frågan, att maila mig på helene@foreverfitsweden.com istället för att PMa mig på IG eller FB. På dessa forum är det nämligen väldigt lätt att era meddelanden försvinner i mängden.

 

Ja, detta var lite surr om mål, jobb och annat som motiverar mig i livet.
Nu vill jag pusha lite för NJIE´s nya produkter som precis har släppts! 😀

 

ProPud Proteinmilkshake, smak: CHOKLADBOLL!

ProPud Proteinpudding, smak: CHOCO´N NUTS!

ProPud Proteinbars, smaker: CHOKLADBOLL, BANANA SPLIT och COOKIE DOUGH!

Läs mitt förra inlägg om vad jag tyckte om barsen. 😉

 

Lägg gärna dina kommentarer till detta blogginlägg på mitt Instagraminlägg som hör till detta inlägg.

IG: @heleneice @heleneice_video