Helene Ahlson

Kategorier
Läs mer

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!

december 11, 2017

Jag tänkte försöka sammanfatta Luciapokalen och Fitnessfestivalen…

 

Jag hade, som vanligt, en fullbokad agenda vilket alltid är väldigt roligt. 🙂 I mitt förra inlägg här på bloggen så la jag upp min agenda så det behöver jag ju knappast dra för er igen.

Men med lite bilder till hjälp så tänkte jag sammanfatta helgen så här:

Mina töser, Jenny och Angela, tävlade även denna helgen och jag kan väl titulera mig som en väldigt stolt coach. Jenny tog hem bronset i Bikinifitess och Angela guldet i Bodyfitess.

Ett bra avslut på 2017`s coachingverksamhet helt enkelt. 🙂

Då jag inte coachade hade jag en hel del annat på agendan, som till exempel jobb för några av mina sponsorer. Bland annat Better Bodies (ovan) och NJIE (nedan). Detta var sista gången som Ove Rytter anordnade Fitnessfestivalen i sitt namn, så from nästa år ska nya personer axla detta stora ansvaret. Ove ska ha största TACK för allt han gör och har gjort inom vår bransch, han är lixom lite av en ”farsa” till många och mycket. <3

Jag fick även äran att döma Fit Model Scandinavia på Exposcenen detta året tillsammans med några av mina goa branschvänner. Ovan ser ni de två skönheterna som vann tävlingen.

Jag vill tacka alla som tog sig tid till att komma förbi de montrar som jag stod i under helgen, alla som högg tag i mig när jag sprang mellan de olika jobben och alla som delade ”backstagehänget” med oss coacher och tävlande. Det har, som alltid, varit en hektisk men väldigt rolig helg. Den avrundar Fitness-Sverige perfekt, en rejäl energiboost och samtidig urladdning som ger en tillåtelse att bara få vara ”Helene” ett par veckor nu innan det nya året tar fart. 😀

Vi på PT´s Gymmet, Sthlm, välkomnade julmånaden med en väl tilltagen och jättemysig julfrukost deluxe idag…för nu är det faktiskt årets mysigaste månad!

Nu ska jag mysa vidare…

Vi ses på Gymmet!

<3

 

Lägg gärna dina kommentarer till detta blogginlägg på mitt Instagraminlägg som hör till detta inlägg.

IG: @heleneice @heleneice_video