Helene Ahlson

Kategorier
Läs mer

ETT FARVÄL…

april 24, 2018

Då var det dags för mig att tacka bloggen för denna gång. Jag har nu bloggat på NJIE´s hemsida i 15 månader (gud vad tiden har gått fort!) och även samarbetat med företaget på flera plan. Bland annat har jag fått möjligheten att visa företaget in i min värld och visat Fitnessbranschen vad NJIE har att bjuda på. 🙂

NJIE har blivit som en liten familj för mig och tiden vi haft tillsammans hittills har gått SÅ fort!

Jag kommer inte släppa NJIE helt såklart, bara för att jag trappar ned på bloggandet. Nej, vi kommer ha våra projekt nu och i framtiden, bara det att vi kommer lägga vår värdefulla tid på en del nya och kanske än viktigare saker tillsammans. Som vår träningsresa till Kreta nu i Maj till exempel, hoppas ni verkligen kollat in och har anmält er till den! 😀
Direktlänken till info och anmälan hittar ni här:

https://www.apollo.se/resor/traningsresor/traningskalender/halsoboosten-med-njie-pa-kreta

Och sist jag kollade fanns det i alla fall ett par platser kvar. 😉

Det var ett tag sen sist jag skrev här och det beror på att jag funderat på vad jag skulle ägna detta blogginlägg till…

Det har kommit många önskemål av er på ämnen, så pass många att det blir svårt att bara välja nåt. Så jag kommer istället lägga lite fokus på era önskemål i mina kommande IG-inlägg istället, så håll er update där:

@heleneice

@heleneice_video

Jag tänker istället i detta sista inlägg berätta lite om mina kommande projekt, både för min egen del och även för sådant NI kommer kunna vara med på och ta del av. 🙂

Jag nämnde i något tidigare inlägg att jag hade lite nya grejer på G för min egen del, eller kanske tom nämnde det som utmaningar. En av dem har nog några av er redan räknat ut vad det handlar om (ifall ni följer min IG): Crossfit (CF). Japp, jag har precis påbörjat en CF-utbildning på NoxBox vid Globen.

Tanken är att äntligen få ge denna träningsform en 100%-ig chans att övertyga mig om att jag gillar detta och kanske till och med vill fortsätta med det. Jag har alltid velat träna CF, men i och med mitt tävlande i Bodyfitness så har det varit en svår kombination framför allt tidsmässigt, men även träningsmässigt. Båda sidorna kräver mkt, tuff och välplanerad träning och återhämtning för att utvecklas och jag var förr tvungen att välja om jag ville gå helhjärtat in i något av dem. Jag är ju en ”allt eller inget-person”, men nu ska jag faktiskt försöka att bara träna CF för att det är kul, socialt och för att det faktiskt är en riktigt bra träningsform som jag gillar. Jag kommer givetvis INTE ge upp gymmet nu, om ni trodde det. Nejdå, CF-en får till en början bli ett komplement vid sidan av, sedan får vi se vad som drar mest intresse av mig i framtiden. 🙂

Vilken box jag väl hamnar på efter den här utbildningen är inte heller bestämt än, jag vill nog testa mig fram såvida NoxBox inte övertygar mig helt.

 

Övriga projekt som ligger framför mig just nu är bland annat:

En Workshop som jag har tillsammans med Anna Nyman, nybliven förste svensk att vinna den nya grener Wellnes Fitness på Better Bodies Challenge. En beskrivning av workshopen kommer här:

”Okej, så.. tävlingen är gjord, dieten/formtoppningen är över och målet uppnått. Nu väntar sommaren runt hörnet och hur hittar man den ”berömda balansen” med sig själv och sin kropp efter en lång period av strikt kosthållning och noggranna rutiner? Vad händer nu?

Hur fångar man upp sig själv både kroppsligt och mentalt när man passerat mållinjen och kroppen plötsligt börjar visa tecken på att den vill vända tillbaka till ursprungsläget eller kanske tom mer än så? Ja..hur uppnår man egentligen den så omtalade balansen efter en diet/formtoppning?
Hur ska jag vara bra och nöjd med mig själv när alla andra verkar vara så perfekta på sociala medier?

Den 3e juni har vi en workshop i Stockholm där vi tar upp just dessa ämnen, allt för att ge dig så bra verktyg som möjligt för att hitta balans och välmående i kost och träning, vi delar med oss om erfarenheter kring tiden efter tävling/formtoppningar och allt kring livet i sociala medier – hur farligt och/eller givande det kan vara att bli påverkad av Instagramvärlden?
Med samtal, stöttning, föreläsningar, gemensam träning, en hälsosam lunch och goda mellanmål vill vi dela denna söndag med ER och hoppas att ni går hem därefter med en härlig känsla av att vi alla sitter i samma båt, ett ödmjukt synsätt om våra egna och andras kroppar, matnyttiga tips och en härlig goodiebag fylld med produkter av våra underbara sponsorer.

Denna workshop är väl lämpad för dig som kanske precis har tävlat, ska tävla framöver eller precis gått i mål med en diet/formtoppning och nu vill hitta en sund och bra balans i livet efter detta.”

Träningsresa till Kreta (som jag redan nämnt ovan i detta inlägg) som jag arrangerar tillsammans med NJIE! 😀

Ett stort Better Bodies event i Stockholm i juni där hela eliten flygs in med BBQ, DJ som drar på volymen etc.

Förmodligen en trip över till USA, Dallas och vårt träningsmecca …destination, Dallas TX som har sitt 5-årsjubileum i år!

Träningsresa nr 2 går till Playitas, Fuerteventura, med avresedag den 2/9. Mer info om denna finner du på min IG framöver.

Träningsresa nr 3 går till Turkiet den 21/9 och är en reunionresa för alla som någon gång tidigare rest med på någon av våra 11 tidigare resor till Playitas. Mer info om denna finner du på min IG framöver.

Träningsresa nr 4 som jag arrangerar går till Phuket i Thailand den 8/11. Vem vill INTE komma bort från trista Sverige i november månad?! Mer info om denna finner du på min IG framöver.

Mer ligger under planeringspennan just nu, så stay tuned. Allt kommer upp på min IG innan respektive event, så följer ni mig där missar ni inget. 🙂

 

Jag har lovat mig själv att vidga vyerna mer än vad jag gjort tidigare under 2018. Jag ska våga testa nya saker, ta in fler helt nya och främmande människor, bli en mer ja-sägare till resor, eventbjudningar, AW´s, nya träningsformer, häng i allmänhet.. Helt enkelt ta in ”nytt och nya” i mitt liv; Time for a new chapter.

 

STORT TACK underbara NJIE för att jag fått gästa er hemsida och pladdra om mitt den här tiden, jag ser fram emot att se vad ni har att erbjuda framåt i tiden. Redan nu vet jag ju att ni kommer mer minst tre nya hemligheter inom kort!… 😉

HEJA ER!

<3

På återseende!