Helene Ahlson

Kategorier
Läs mer

GE DIG SJÄLV ELLER NÅGON DU KÄNNER 2017´s BÄSTA JULKLAPP!

december 22, 2017

…som dessutom håller hela 2018, och resten av ditt liv om du så önskar!  🙂

 

”Från önskan till verklighet”

ditt nya liv!

 

Nu ger jag dig möjligheten till ett starkare, sundare & piggare liv!

Jag hjälper dig att hitta en hälsosam balans i din vardag, där fysisk aktivitet & sunda kostvanor blir en självklarhet & där kondition, styrka & form kommer som en bonus på köpet!

Jag ger dig kunskaper kring kost, träning & livsstilsförändringar. Tillsammans skapar vi en livslång förändring som tillslut känns som det enda rätta!

 

Jag vill välkomna dig till 10 veckor av ett nytt, energiskt och hälsosamt leverne!

Målet med dessa veckor tillsammans är att du ska under tiden finna inspirationen, kunskapen och viljan till en mer hälsosam, fysiskt aktivt och energigivande vardag. Jag kommer finnas här för dig, ge dig kunskapen och peppa dig framåt under resans gång.

Jag kommer ge dig:

10 träningspass med Personlig Tränare

10 gemensamma gruppträningspass på Gym & Fitness, Sthlm

Individuellt Kostschema samt justering vid behov

Möjlighet till dokumentation (foto/mått)

Föreläsningar om kost & en hållbar livsstilsförändring

3 gemensamma gruppträffar med olika innehåll

Gemensam Facebook grupp (för pepp, stöd och diskussioner)

Goodiebag (BetterBodies, Nije, Mealprep, SmartShake)

Mat & mellanmål från våra samarbetspartners (vissa dgr)

Möjlighet till rabatterade priser på hälsomatlådor, gymkort etc.

 

 

 

Betalningsalternativ

Direkt- alt. Delbetalning via faktura.

 

Start: 3/2-2018

 

Jag har tidigare arbetat med projekt av detta slag och resultaten är slående!
Ofta har folk alldeles för bråttom och söker en så kallad ”quick fix” på max några veckor för att tex. komma i bättre form.

Jag har av erfarenhet av många års arbete med alla typer av människor och det finns inga genvägar om man vill få till en BESTÅENDE och livslång förändring mot ett mer hälsosamt och aktivare liv. Man måste få låta det ta sin tid, få kropp och knopp att vänja sig för att tillslut möta känslan av att det blivit ens nya självklara vardag.

Om man tänker till lite så och backar bandet för att se hur länge man haft de ”ovanor” som man vill bli av med, då kan man nog även inse att det kommer ta nära samma tid att bli av dem och finna sitt nya liv.

Under det här projektet fokuserar vi främst på att implementera de nya vanorna, som aktivitet, rätt form av träning och kost samt väcka en motivation till allt detta. Vi vill att ni ska få lära er så mycket som möjligt för att ni ska förstå bakgrunden till varför vi gör dessa förändringar och vad det för med sig för positiva saker. 🙂

Vi kommer göra detta i en grupp av människor så vi kan peppa varandra, hjälpa och stötta samt ha ROLIGT ihop!

 

Bara för att ni där ute ska förstå hur stor skillnad ett sådant här projekt kan göra för många människor så kommer jag här låta två av mina tidigare deltagare få berätta sin egen version av sitt deltagande…

 

KVINNA (Carina 47år):

När jag gick in i era 10 veckor jobbade jag heltid inne i Sthlm City och bodde även då i Åkersberga så jag pendlade. Åkte bil till och från jobbet pga en strulande mage och tränade inte alls. Jag hade problem med nacke, rygg och knän pga min kraftiga övervikt och stillasittande liv. Hade haft problem innan med utmattningsdepression också men hade då slutat med alla mediciner sen ett tag tillbaka.

Jag åt mycket snabbmat för jag jobbade för mycket och prioriterade inte alls att äta sunt (vilket också gjorde att magen mådde dåligt såklart.)

Rökte också men gick i alla fall över till e-cigg i slutet av våra 10 veckor för jag insåg att det verkligen gjorde sitt till för välmåendet.

 

Jag gick in i dessa 10 veckor med er till 100%.

Kämpade som en galning med 8 träningspass i veckan och strikt kostschema. Var på gymmet vid 5 på morgonen och sen åkte jag in till jobbet.

Kände att jag alltid hade gruppens och ert stöd vid dipparna, för dippar kommer och de ska man bara ta sig igenom. Ni var alltid bara ett sms bort vilket var fantastiskt.

Skötte kosten och träningen exakt som ni sa under dessa 10 veckor. 

 

Jag fick galna resultat!

Gick ner 18 kg i vikt och upp i massa muskler!

Bifogar mina före och efterbilder.

 

Det största och mest fantastiska resultatet av allt är ju såklart att jag efter att ha försökt i 10 år tillslut lyckas BLIR GRAVID!!!

Vårt lilla mirakel hade aldrig kommit om det inte varit för dessa 10 veckor. Det är jag helt 100% säker på. Tror kroppen kände att den var i balans och mådde bra och då hände det. 🙂

Kan fortfarande inte tacka er nog för detta <3

 

MAN (Roger 62år):

Hej jag heter Roger och är idag 62 gammal.

2006 fick jag diagnosen Diabetes typ 2. Det blev insulin 4 ggr per dag och då vägde jag 130 kg, mina blodvärden och mitt blodtryck var på en nivå att en infarkt eller stroke stod redan på trappan och väntade.

2012 så fick jag möjligheten att delta i ett projekt för att försöka bota min diabetes, de första 9 månaderna så famlade jag med min träning och med min kost, det blev någon blandning mellan bantning och oplanerad mängdträning. Jag famlade efter en röd tråd att dra i, fick mina återfall med täta belöningar från allt vad nu ett kylskåp kan innehålla. 

Precis när det såg som mörkast ut så i januari 2013 kommer ett erbjudande från Lena Andersson och Helene Ahlson på mitt gym. Ett 10-veckorsprojekt som handlar om livsstilsförändring. Lena är en oerhört omtyckt och tuff instruktör på Gym & Motion, Helene är för tillfället korad till världens bästa i Bodyfitness -163cm. Jag menar hallå! Vilket grymt par. Att få tillgång till denna oerhörda kompetens under 10 veckor är något som jag har haft oerhört mycket nytta av. Där hittade jag många nycklar när det gäller både kost och träning..

Denna periods lärdom blev, problem kommer du alltid att möta, men hur just du förhåller dig till problemen är avgörande för resultatet. Jag bestämde mig för att se mina motgångar som utmaningar, och utmaningar är ju oftast ganska inspirerande att hantera. Och detta projekt kom som ett brev på posten, här skulle jag verkligen på allvar få pröva på om jag verkligen hade gjort någon livsstilsförändring.

 

Projektet vilade på tre hörnstenar kost-träning-vila och leddes av Lena som höll i gruppträningarna och av Helene som höll i kost och den personliga träningen. Så Helene utrustade oss med ett personligt kost- och träningsprogram och sen körde vi på!

Fick lära mig mycket om träning som jag inte hade en aning om, men framförallt om kostens betydelse. Gruppen på 7 personer sågs ju i stort sett varje dag på någon form av aktivitet vilket triggade alla i gruppen. Jag fick verkligen utmana alla mina föreställningar om livsstilsförändringar och belöningssystem. Idag, 4 år senare, kan jag konstatera att jag verkligen har bytt livsstil och har ett bättre liv på många sätt. Framförallt så har jag blivit mycket starkare fysiskt men även mentalt, att gå omkring och må bra stärker psyket mer än man tror.

 

Mina 10 veckor med Helene har verkligen fått mig att förstå att om man vill något så måste man göra något. En gång sa Helene till mig ”det sitter i pannan Roger” och varje gång jag utmanas av en motgång så hör jag Helene säga dessa ord, och jag lovar motgångar finns hur ofta och mycket som helst, men det handlar om hur vi förhåller oss till våra problem.

När projektet var slut stod vågen på 94,7 och jag mådde som en prins, skall väl också berätta att ett par veckor innan projektet tog slut så var jag inne hos min diabetsläkare och han konstaterade att Roger du är frisk och dina värden får man leta efter långt ner i åldrarna o sådana omdömen kan man ju leva med.

Idag den 7 december så har jag en vikt på 92,9 och mina värden är utmärkta och detta utan någon form av medicin. Så om du någonsin får ett sånt här erbjudande så slå till direkt, du kommer aldrig att ångra denna livsinvestering!

 

 

Jag hoppas ni förstår varför jag älskar mitt jobb? Att veta att man kan göra så här stora och positiva skillnader i folks liv är något jag an leva med resten av livet. 🙂

Och jag hoppas även att det finns någon där ute som nu sitter och funderar på om det kanske vore värt att starta upp det nya året 2018 med ett nytt tankesätt kring en hälsosammare och starkare vardag. Om inte med mig så tillsammans med några likasinnade. Och låt det ta tid…<3

 

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT DELTA PÅ DETTA PROJEKT SÅ MAILA:

helene@foreverfitsweden.com