Helene Ahlson

Kategorier
Läs mer

NÅGON MER ÄN JAG SOM LÄNGTAR BORT?!

mars 8, 2018

Februari månad slår aldrig fel! När man nästan tappat hoppet om en vit vinter och man börjar längta rätt kraftigt till våren, då slår den till! (OBS! Jag älskar snö så ta mig inte fel här) Man kan va ganska säker på att februari levererar kyla och snö blandat med slask.

MEN vi går i alla fall mot ljusare tider nu så det får vi vara glada för! 🙂

Jag antar att jag inte är ensam om att längta till varmare breddgrader på dagar som dessa och speciellt när cheferna börjar samla in semesteransökningarna inför sommaren.

 

Så…har ni börjat att planera era semestrar/lov än? Blir det en sommar hemma i Sverige eller ska ni ta er utomlands?
Själv kommer jag, som vanligt, befinna mig både hemma i Sverige och på andra orter runt om i världen. De flesta resor som jag gör utomlands är i jobb, mina semesterdagar har faktiskt spenderats mestadels här hemma i Sverige om somrarna. Så kommer det nog bli även detta året då jag har en hel del träningsresor framför mig som jag anordnar. Bla. Kreta i maj, Playitas i september, Turkiet i september och Thailand i november. 😉

Den första resan, till Kreta i slutet av maj, gör jag ihop med NJIE och den kommer va FULL av olika former av träning, glada träningsmänniskor, roligt häng och andra trevligheter. Träningen som kommer hållas är bl.a. styrketräning, kampsport, olika yogaklasser, tuffa HIIT-/cirkel-/TABATA- och bootcamppass, funktional training, afrodans m.m.

Vi ledare kommer hålla flera föreläsningar inom kost, träning och hälsa och givetvis kommer NJIE bjuda på gosaker under resan.

Någon utflykt och en och annan festkväll kommer såklart ingå också! 😀

Är du intresserad av att läsa mer om resan, och/eller anmäla dig direkt så gå in på följande länk: https://www.apollo.se/resor/traningsresor/traningskalender/halsoboosten-med-njie-pa-kreta

Jag har beställt hem lite gosaker från NJIE nu så ska försöka hitta på något nytt kul bak nästa vecka. Förhoppningsvis blir det något som är värt att lägga ut här i bloggen. 🙂

Nästa vecka kommer ju även NJIE´s nya glassar!! Både helt nytt recept OCH nya smaker! Ska bli SÅ spännande att testa dessa 3 nyheter:

Nu över till något annat…

Tävlingssäsongen drar ju snart igång här hemma i Sverige för alla atleter inom fitnessbranschen och detta genom den första tävlingen ”Better Bodies Challenge” den 24/3 i Stockholm.

Tävlingen hålls i Sthlm City Conference Center och är en perfekt tävling att besöka för alla er som någon gång funderar på att tävla och bor i eller i närheten av Stockholm.

Klasserna som kommer finnas på agendan är följande:

Bikinifitness beginners

Bikinifitness junior

Bikinifitness senior

Wellness Fitness

Bodyfitness junior

Bodyfitness senior

Women´s Physique

Men´s Physique beginners

Men´s Physique junior

Men´s Physique senior

Classic Bodybuilding junior

Classic Bodybuilding senior

Bodybuilding junior

Bodybuilding senior

 

Och för er som tänkt tävla själva på denna tävling, en ännu inte anmält er: HURRY UP! Anmälan stänger 10/3, alltså på lördag!

 

Och bara för att det är torsdag idag så kastar vi ut en TBT-bild som får avsluta detta blogginlägg!

Ett av de bästa moments in my life när jag hoppade fallskärm, skulle kunna göra det OM och OM och OM igen!!! 😀

 

Lägg gärna dina kommentarer till detta blogginlägg på mitt Instagraminlägg som hör till detta inlägg.

IG: @heleneice @heleneice_video