Helene Ahlson

Kategorier
Läs mer

PÅ VÄG TILLBAKA…

mars 3, 2017

Nu har jag sakta men säkert börjat komma tillbaka till verkligheten efter min influensasväng jag åkte på förra veckan. Jobbat sen i måndags och smög igång träningen med lite lätta styrkepass och någon dag där efter med lätt och lugn cardio. So far har jag inte blivit sämre av det, ”peppar peppar”…

Foto: Robert Johansson

Träningen hittills denna vecka har sett ut så här:

Mån: Axlar/mage i gymmet
Tis: Lugn trappa + rygg i gymmet
Ons: Lugn promenad + ben/säte i gymmet
Tors: Lugn trappa + armar/mage i gymmet
Fre: Lugn promenad + axlar i gymmet

Egentligen stod mitt och Kennys ”utmanarpass” på agendan idag, men eftersom vi båda varit krassliga och han fortfarande inte känner sig helt 100 så passar även jag på att ta ett lite lugnare pass istället idag. Det gäller verkligen att skynda långsamt när man varit ordentligt risig, för hastar man igång för snabbt och intensivt så är risken att man bara faller dit igen.

 

I onsdags tatuerade jag mig också! SOM jag längtat efter detta!


Jag och min bästa vän har alltid velat göra en gemensam tatuering och när jag hittade detta citatet så kändes det helt solklart att det var just detta som vi skulle tatuera in:

”Freedom is being you without anyone´s permission”

Detta passar in på oss båda så otroligt bra och något vi gärna bär med oss livet ut.

Vi tatuerade oss på Platinum Ink Piercing hos en kille som heter Emil och är kanonnöjda med honom.

 

Även om man inte får många saker gjorda när man är sängliggandes i influensan så hann jag i alla fall testa och utveckla ett muffinsrecept som jag hittade på IG gjorda på bland annat ProPud Crunchy Granola.

3 äggvitor
2dl havregryn
20g proteinpulver vanilj
1 matsked kakao
2 pkt NJIE´s ProPud Crunchy Granola Choklad/Banan
1 tesked bakpulver

Mixa havregrynen så att de får en mjölig konsistens och vispa sedan äggvitorna fluffigt i en separat skål. Tillsätt ”havregrynsmjölet”, proteinpulver, kakao, bakpulver och ProPuden och blanda ihop till en chokladkräm. Häll upp i 6 st muffinsformar, toppa därefter med granolan (som ligger i locket på ProPud Granola).
Lägg in i mitten i ugnen på 175 grader i cirka 15-20 minuter. 

Originalreceptet innehåller även banan och inget proteinpulver i sig – det hittar ni här!

Kanske något för er där ute att testa inför helgen!

 

Lägg gärna dina kommentarer till detta blogginlägg på mitt Instagraminlägg som hör till detta inlägg.

IG: @heleneice @heleneice_video

 

 

 

Kategorier