Göteborgsvarvet 2017

På NJIE fortsätter vi att främja en aktiv livsstil, nu även som stolt evenemangspartner till Göteborgsvarvet.

Vi kommer att finnas på Göteborgsvarvet Expo, vid start och målområdet samt längs bansträckningen. NJIE är även evenemangspartner till Specialvarvet, Cityvarvet och Lilla Varvet.

För att fira detta vill vi tävla ut startplatser till huvudloppet; Göteborgsvarvet. Besök gärna www.goteborgsvarvet.se om du vill veta mer om själva loppet och eventet. Vi kommer att annonsera ut möjligheten att vinna startplatser genom @njiesverige på Instagram – se till att följa oss för att inte missa chansen!

Tävlingsregler

Tävlingsregler

Tävlingen pågår till 1/3 2017. Du tävlar genom att ladda upp din bild på en ProPud proteinpudding på din Instagram och tagga #njie #göteborgsvarvet och @njiesverige. För att vi ska kunna se ditt bidrag måste du ha ett öppet konto. Genom att tagga din bild godkänner du tävlingsvillkoren samt ger NJIE rätten att använda ditt bidrag i vår marknadsföring.

För att tävla måste du vara 18 år.  Du kan tävla med fler bilder.  En jury bestående av representanter från NJIE bedömer bildens kreativa idé och utförande och juryns beslut kan inte överklagas. Vinnare meddelas 2/3 2017 via Instagram och tillkännages på NJIE Sveriges Facebook och Instagram. Vinst måste lösas ut under perioden 2/3-9/3 2017.  Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller annan egendom.

VINSTER

10 stycken personer vinner startplats (värde 695 kr) till Göteborgsvarvet 2017. Biljetter löses in genom kod som erhålls av NJIE.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinnare är ansvariga för eventuella merkostnader i samband med vinsten.

Anställda på NJIE samt deras anhöriga får inte delta i tävlingen. NJIE förbehåller sig rätten att utesluta bidrag som är manipulerade, stötande eller är stulna.  NJIE tar ej ansvar för om tävlingsbidrag försvunnit, sänts fel eller blivit försenade, ej heller för tekniska problem som åstadkommits av tredje part vilka kan påverka anmälan eller slutresultatet. NJIE behandlar alla personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Genom att delta i tävlingen ger du NJIE rätt att spara dina kontaktuppgifter för framtida utskick av nyhetsbrev/erbjudanden.