Creamy Chocolate Muffin

Månadens recept

Recept gjort av @filippajensens

Creamy Chocolate Muffin

Gör så här

Kärna ur dadlarna och mixa dem med äggen i en matberedare. Tillsätt resten av ingredienserna (förutom ProPud:en) och mixa till en kletig smet.

Fyll ut halva muffinsformen med smet, därefter en liten klick NJIE ProPud Chocolate. Fyll sedan på med ytterligare en klick med smet. Toppa med lite pumpakärnor och in i ugnen på 175 grader i ca 10 minuter. Vill du ha dem kladdiga så ta ut dem ur ugnen så fort de fått yta.

Ingredienser

  • 10 färska dadlar
  • 3 ägg
  • 1 dl bovetemjöl
  • 0,5 dl kokosflingor
  • 3 msk kokosolja
  • 5 msk kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 nypa havssalt
  • 0,5 NJIE ProPud Chocolate
  • Pumpakärnor (att toppa med)
Se fler recept