Honung- och sesamglaserad majskyckling med Tex Mex-sås

Månadens recept

Honung- och sesamglaserad majskyckling med Tex Mex-sås

4 portioner

Gör så här

Ingredienser

Gör så här

Värm ugnen till 150 grader. Salta och peppra kycklingbrösten och bryn i olja ett par minuter på varje sida till gyllene färg. Tillsätt honung och sesamfrön och stek i ytterligare ca 1 minut tills de är fint karamelliserade. Lägg över i en ungsfast form och baka i ca 10 minuter tills kärntemperaturen är 65 grader.

Strimla paprikan. Fördela salladsbladen och paprikan över 4 tallrikar. Lägg på kycklingen, riv över parmesanost och servera med kvargsås Tex Mex

Ingredienser

  • 4 majskycklingbröst med skinn á ca 170 g
  • 2 msk flytande honung
  • 2 msk sesamfrön
  • salt, peppar och olja
  • 1 medelstor romansallad
  • 2 grillade paprikor (konserverade)
  • 40 gram parmesanost
  • 1 burk NJIE Kvargsås Tex Mex
Se fler recept