Passion- och hallonpanacotta

Månadens recept

Vår ambassadör Isabelle Christiansson (länk)

Passion- och hallonpanacotta

3

Gör så här

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde och sötströ i en kastrull. Ta av från plattan och lägg i gelatinbladen, rör om tills de smält. Tillsätt resterande ingredienser i kastrullen, rör om och häll upp i små bägare. Låt stelna i kylen i ca 3 timmar.
Toppa med hallon och passionsfrukt.

Ingredienser

  • 2 gelatinblad
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1/2 dl sötströ
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 dl NJIE Fruktdryck Raspberry
  • 1,5 tsk vaniljsocker
  • Skalet av 1/2 lime
  • 1/2 dl hallon
  • Topping: hallon och passionsfrukter
Se fler recept