Peanut butter white chocolate blondie

Månadens recept

matildaburstrom

Peanut butter white chocolate blondie

20

Gör så här

– Sätt ugnen på 175°
– Blanda ihop alla ingredienser till kakan väl & häll i en smord eller bakplåtspappersklädd form (15x15cm)
– Grädda i ca 12-15 min
– Ta ut kakan och strössla över granolan från båda burkarna
– Grädda igen i några minuter tills granolan fått lite färg (kolla kakan med sticka, den ska vara lite kladdig i mitten)

Låt kakan svalna och häll över frostingen. Låt stå kylt tills frostingen stelnat.

Skär upp och servera med jordgubbar!

Ingredienser

  • KAKAN:
  • 1 + 1/3 ProPud Crunchy Granola White Chocolate Strawberry
  • 2 msk jordnötssmör
  • 1 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 skopa vassle vanilj
  • 2 msk kokosmjöl
  • 1 msk jordnötsmjöl
  • ev en nypa salt om jordnötssmöret är naturellt
  • FROSTING:
  • Resterande 2/3 ProPud Crunchy Granola White Chocolate Strawberry
  • 1,5 msk jordnötssmör
  • 2 msk sukrin melis
  • Blanda i granolan från ProPud Crunchy Granola White Chocolate Strawberry
Se fler recept