Pepparkaksmuffins med vitchoklad

Månadens recept

Ambassadör @emmaliciouz

Pepparkaksmuffins med vitchoklad

30 min

6-8 muffins

Gör så här

Vispa ihop alla ingredienser och fördela i muffinsformar.
In i ugnen på 175 grader i ungefär 20-30 minuter, låt svalna.

Frosting:
Vispa upp 1dl vanilj kaseinpulver med lite vatten till en fluffigare konsistens, ställ sedan in i kylen ca 15 minuter så att den stelnar till. Blanda i 100g ProPud White Chocolate och rivet citronskal.

Toppa muffinsen med frostingen och njut!

Ingredienser

  • 2st ProPud Pepparkaka
  • 1 Ägg
  • 50g Äggvita
  • 150g Vita bönor (mixade)
  • 1 skopa Proteinpulver (vanilj)
  • 3 msk Kokosmjöl
  • 1 tsk Bakpulver
  • Pepparkakskrydda + Kanel efter smak
  • FROSTING
  • 1dl vanilj kasienpulver
  • Vatten
  • 100g ProPud White Chocolate
  • Rivet citronskal
Se fler recept