TÄVLA & VINN

VINN EN VATTENTÄT, TRÅDLÖS HÖGTALARE OCH PROPUD LAKRITS!

 

 

  1. Följ @njiesverige på instagram
  2. Köp 2st valfria NJIE-produkter (varav en ProPud Lakrits)
  3. Fota din ProPud Lakrits och lägg upp på instagram
  4. Tagga #njie #lakritslove och motivera när du behöver din ProPud Lakrits och högtalare som mest!

 

Tävlingen avslutas 10/8 och vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas på DM.

PRISER:

1-10                    En vattentät, trådlös högtalare och ProPud Lakrits.
                            (UE ultimate ears wonder boom Black Edition). Värde ca: 1200:-

11-25                 Blandade produkter från NJIE (Värde ca: 150:-)

Tänk på att ha en öppen profil så att vi kan se ditt bidrag. Psst! Glöm inte av att följa oss på @njiesverige.

 

Vinnaren utses av NJIE Foods AB och kan ej överklagas. Priset kan ej bytas mot kontanter. Juryn väljer en vinnare 10 augusti 2018 och vinnaren kontaktas via dm på instagram och presenteras också på njie.se/tavlingar. Personer anställda på NJIE Foods AB och deras familjer får ej deltaga i tävlingen.

Lycka till!

 

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen kommer att behandlas av NJIE Foods AB, Olskroksgatan 30, 416 66 Göteborg, som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att dina personuppgifter kommer att behandlas av NJIE Foods AB för att kunna administrera tävlingen, utse vinnarna samt eventuellt utnyttjas i reklamsyften. NJIE Foods AB har rätt att publicera vinnarna med namn och ort på hemsidan njie.se/tavlingar samt på instagram. Uppgifterna kommer bara vara registrerade hos NJIE Foods AB under den tid som behövs för att uppfylla dessa ovan angivna ändamål och därefter kommer uppgifterna att förstöras. Du och de eventuella identifierbara personerna på din bild, har rätt att när som helst kostnadsfritt begära att få tillgång till, ändra och/eller komplettera era personuppgifter. Om era personuppgifter behandlas i strid med dataskyddsförordningen har ni också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

För att göra något av ovanstående eller för andra frågor rörande personuppgiftshantering och dataskyddsförordningen, kontakta info@njie.com.

Bildpolicy och nyttjanderätt

För det fall din bild innehåller människor måste dessa personer ge sitt samtycke för att du lägger upp bildbidraget och till NJIE Foods AB:s hantering av bilderna inom ramen för denna tävling, inklusive nyttjanderätten till bilden i reklam, utan några krav på ersättning.

Genom att du lägger upp ditt bidrag i tävlingen intygar du att bidraget är ditt eget och upplåter nyttjanderätten avseende bidraget till NJIE Foods AB.

Nyttjanderätten är evig, utan begränsning i tid eller i övrigt, samt inkluderar rätten att modifiera bilden och vidareupplåta till tredje part.

Övrigt

NJIE Foods AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, lagts upp felaktigt eller blivit för sent upplagda/taggade. NJIE Foods AB tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka slutresultatet av tävling.

NJIE Foods AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller/och avbryta tävlingen. Tävlingen genomförs av NJIE Foods AB utan stöd eller sponsring från instagram.

NJIE Foods AB förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om NJIE Foods AB bedömer att bidraget bedöms varit olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.

Lycka till!