VINN ETT MMA-PASS MED THE MAULER

FOTO DITT BÄSTA FIGHTER-FACE!

Vågar du möta f.d MMA-eliten, och grundaren till NJIE Foods AB, Assan Njie och mästaren Alex ”The Mauler” Gustafsson i ringen? Ta chansen och vinn ett träningspass du sent glömmer!

Tävlingsregler

  1. Fota ditt bästa fighter-face och posta på instagram med taggen #njiemaulerchallenge
  2. Motivera varför just du ska vinna och tagga en polare som du hade velat utmana på passet!

Träningspasset kommer att vara den 26/11* på Allstar traningcenter i Stockholm. Tävlingen avslutas 21/10 och vinnare presenteras den 22/10.

Tänk på att ha en öppen profil så att vi kan se ditt bidrag. Psst! Glöm inte av att följa oss på instagram; @njiesverige.

Vi ses i octagonen!

 

Tävlingsvillkor

Vinnaren utses av NJIE Foods AB och kan ej överklagas. Priset kan ej bytas mot kontanter. Juryn väljer en vinnare och vinnaren kontaktas via dm på instagram och presenteras också på njie.se/tavlingar den 22 oktober 2018. Personer anställda på NJIE Foods AB och deras familjer får ej deltaga i tävlingen.

* Beräknat träningspass är 26/11 kl. 13-14 på Allstar training center (Hagagatan 31, 113 47 Stockholm (T-bana Odenplan)). NJIE förbehåller sig rätten att justera datum ifall The Mauler behöver förbereda sig för ev match.

 

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen kommer att behandlas av NJIE Foods AB, Krokslätts Fabriker 26, 431 37 Mölndal, som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att dina personuppgifter kommer att behandlas av NJIE Foods AB för att kunna administrera tävlingen, utse vinnarna samt eventuellt utnyttjas i reklamsyften. NJIE Foods AB har rätt att publicera vinnarna med namn och ort på hemsidan njie.se/tavlingar samt på instagram. Uppgifterna kommer bara vara registrerade hos NJIE Foods AB under den tid som behövs för att uppfylla dessa ovan angivna ändamål och därefter kommer uppgifterna att förstöras. Du och de eventuella identifierbara personerna på din bild, har rätt att när som helst kostnadsfritt begära att få tillgång till, ändra och/eller komplettera era personuppgifter. Om era personuppgifter behandlas i strid med dataskyddsförordningen har ni också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

För att göra något av ovanstående eller för andra frågor rörande personuppgiftshantering och dataskyddsförordningen, kontakta info@njie.com.

Bildpolicy och nyttjanderätt

För det fall din bild innehåller människor måste dessa personer ge sitt samtycke för att du lägger upp bildbidraget och till NJIE Foods AB:s hantering av bilderna inom ramen för denna tävling, inklusive nyttjanderätten till bilden i reklam, utan några krav på ersättning.

Genom att du lägger upp ditt bidrag i tävlingen intygar du att bidraget är ditt eget och upplåter nyttjanderätten avseende bidraget till NJIE Foods AB.

Nyttjanderätten är evig, utan begränsning i tid eller i övrigt, samt inkluderar rätten att modifiera bilden och vidareupplåta till tredje part.

Övrigt

NJIE Foods AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, lagts upp felaktigt eller blivit för sent upplagda/taggade. NJIE Foods AB tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka slutresultatet av tävling.

NJIE Foods AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller/och avbryta tävlingen. Tävlingen genomförs av NJIE Foods AB utan stöd eller sponsring från instagram.

NJIE Foods AB förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om NJIE Foods AB bedömer att bidraget bedöms varit olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.

 

 

 

 

Vinnaren är Sebastian Arnehall