VINN EN CYKEL

TÄVLA & VINN EN CYKEL!

  1. Köp 2 valfria NJIE-produkter i din butik
  2. Fyll i formuläret nedan
  3. Lycka till!

 

Tävlingen avslutas 3 / 2 2019 och vinnaren presenteras på hemsidan senast den 8 / 2 2019 och kontaktas via mail.

PRIS

En cykel från Nishiki till 10st vinnare.

  

Psst! Glöm inte av att följa oss på instagram; @njiesverige.

Tävlingsvillkor

Vinnaren utses av NJIE Foods AB och kan ej överklagas. Priset kan ej bytas mot kontanter. Juryn väljer ut 10 vinnare senast den 8/2. Vinnarna kontaktas via mail samt presenteras på njie.se/tavlingar. Personer anställda på NJIE Foods AB och deras familjer får ej deltaga i tävlingen. NJIE ansvarar inte för att man skrivit in fel mailadress i formuläret, skulle mailet till en vald vinnare att studsa tillbaka så väljs en ny vinnare.

Vinstcykeln hämtas ut hos närmsta Nishiki-återförsäljare (baserad på postnummer) Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen kommer att behandlas av NJIE Foods AB, Krokslätts Fabriker 26, 431 37 Mölndal, som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att dina personuppgifter kommer att behandlas av NJIE Foods AB för att kunna administrera tävlingen, utse vinnarna samt eventuellt utnyttjas i reklamsyften. NJIE Foods AB har rätt att publicera vinnarna med namn och ort på hemsidan njie.se/tavlingar samt på instagram. Uppgifterna kommer bara vara registrerade hos NJIE Foods AB under den tid som behövs för att uppfylla dessa ovan angivna ändamål och därefter kommer uppgifterna att förstöras. Om era personuppgifter behandlas i strid med dataskyddsförordningen har ni också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

För att göra något av ovanstående eller för andra frågor rörande personuppgiftshantering och dataskyddsförordningen, kontakta info@njie.com.

Övrigt

NJIE Foods AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit. NJIE Foods AB tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka slutresultatet av tävling.

NJIE Foods AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller/och avbryta tävlingen. Tävlingen genomförs av NJIE Foods AB utan stöd eller sponsring från instagram.

NJIE Foods AB förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om NJIE Foods AB bedömer att bidraget bedöms varit olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.

Lycka till!